הכשרת מטבחמצות הכשרות זכתה למעמד מיוחד בעם ישראל. עובדה היא, שרובו של העם היהודי מתייחס ברצינות לנושא הכשרות.

גם יהודים שאינם מגדירים את עצמם כ"דתיים" או "מסורתיים" משתדלים לשמור על כשרות במידה זו או אחרת. רבים דואגים להפרדה בין בשר לחלב; אחרים מקפידים לקנות בשר רק באיטליז כשר; ויש נזהרים לפחות שלא להכניס למטבחם בשר בעלי-חיים בלתי כשרים.

המשותף לכולם הוא יחס של רצינות לעניין הכשרות. אנו בבית חב"ד נשמח לעזור לך להכשיר את המטבח  יחד איתך!

למידע נוסף על הכשרות ודיניה עבור למדור כשרות.


טלפן אל רכז הכשרות מטבחים - ר' יוסי אבגיל

phone.jpeg

 050-2267706 

 

השירות בתשלום. כולל ליבון, הגעלה והכשרה של כל הכלים שאפשר להכשירם, אך לא כולל טבילה.

או צור קשר ונשוב אליך.